Werkplek in Ede gezocht voor meneer H.

1 september 2023
Werkplek in Ede gezocht voor meneer H. - ION Vallei

Vraag van Willeke Merkus van het IPS Teams

Beste werkgevers,

Via reguliere kanalen lukt het veelal om mijn klanten aan een werkplek te helpen. Echter voor sommige mensen is dit een haast onmogelijke weg. Daar is een stuk omdenken ‘hoe kan het wel’ en creativiteit gewenst. In dit kader benader ik jullie voor dhr H. Een rustige en vriendelijke man van middelbare leeftijd die graag zijn huis uit wil en staat te popelen om aan de slag gaan. Hij is op zoek naar een werkplek in Ede of omgeving (mits kosten openbaar vervoer vergoed worden). 

Hij heeft o.a. ervaring met productie werk, inpakwerk en met repeterend werk met een naaimachine. Hij zoekt zittend of staand werk in een rustige omgeving. 

Hij kan, overdag, starten met twee dagen in de week en dit opbouwen. Hij kan zich op de fiets of met het openbaar vervoer verplaatsen. Hij beheerst de Nederlanders taal matig, bezit geen diploma. Hij hoeft zich niet zo nodig te ontwikkelen, wil gewoon lekker aan de slag.

Vanuit de overheid is subsidie mogelijk voor de werkgever en zijn er voorzieningen beschikbaar (waarvan ik als jobcoach er één ben) om samen tot een duurzame plaatsing te kunnen komen.

Heeft u binnen uw bedrijf een taak/functie die deze meneer op kan pakken? Heeft u tips n.a.v. deze tekst? We horen het graag!

In het kader van privacy kan ik nu de naam en cv niet delen. U kunt deze bij mij opvragen. Liever nog komen we een keer koffie drinken, ook als u twijfelt. Ieder contact met een werkgever is winst. 

Met vriendelijke groet,

Willeke Merkus
Jobcoach, bij het IPS-team
Willy Brandtlaan 20
6716 RR Ede

m. 06 25132417
t. 026 3655242