Oprichtingsbijeenkomst goed bezocht

29 september 2023
Oprichtingsbijeenkomst goed bezocht - ION Vallei

Tijdens de oprichtingsbijeenkomst op 28 september van het Inclusief Ondernemers Netwerk ION Vallei stemden de aanwezige leden unaniem in met het voorgenomen beleid, de statuten en het voorstel voor de heffing van contributie. Bestuursleden Nancy van der Vin (voorzitter), Leonard Steetsel (secretaris), Gert van Driesten (penningmeester) en Jeroen de Jong (algemeen bestuurslid) werden met applaus bevestigd in hun functie.

Nancy ging in haar presentatie in op het ontstaan van ION Vallei, maar de aandacht was vooral gericht op het beleid. ‘En dan met name op het DOEN,’ zo hield zij de leden voor. 

De statuten riepen geen vragen op. Bij het voorstel voor contributieheffing ging iedereen in principe akkoord met het voorstel. Mocht later blijken dat deze manier – Pay as you value – niet het gewenste resultaat heeft, dan kunnen we naar een alternatief kijken. 

Na de ALV werd het glas geheven tijdens een korte pauze. Aansluitend vertelde Jan Theo Hoefakker over de PSO. Zijn uitleg werd aangevuld door de ervaringen van Marriëtte van Wagensveld van Complementair en van Reinald van Ommeren van LooHorst Landscaping. Zij beschikken, net als meerdere andere ION-leden, al over het keurmerk PSO. ‘Het is niet alleen een tijd- en geldbesparend instrument bij aanbestedingen waar PSO vereist wordt. Je toont met dit TNO-keurmerk als bedrijf ook aan, dat je serieus werk maakt van inclusief ondernemen.’ 

We waren te gast in het schitterende nieuwe onderkomen van IW4 – met prachtige vergaderfaciliteiten – waarvoor onze hartelijke dank.