Innovatiemonitor Regio Foodvalley: bomvol innovatieve verhalen

22 november 2022
Innovatiemonitor Regio Foodvalley: bomvol innovatieve verhalen - ION Vallei

We leven momenteel in roerige tijden; daar vertel ik u ongetwijfeld niks nieuws mee. Klimaat, energie, stikstof: voorbeelden van thema’s die het gesprek bepalen in de talkshows op tv, bij de koffieautomaat op het werk, en aan de borreltafel. En hoe je het ook wendt of keert, en van (politieke) welke gezindte je ook bent, iedereen realiseert zich dat de oude vertrouwde manier van produceren en consumeren vroeg of laat niet meer volstaat.

En dat is precies de reden dat we bij het opstellen van de Strategische Agenda Regio Foodvalley heel stevig hebben ingestoken op het stimuleren van innovatie. Omdat innovatie in denken en doen nodig is om het antwoord te kunnen formuleren op de grote opgaven van deze tijd. En hebben we de innovatiemonitor in het leven geroepen om elkaar daarbij te helpen, van elkaar te kunnen leren, en succesverhalen te kunnen signaleren en door te geven.

In deze editie vindt u een aantal van die verhalen.

Dit is de beginpassage van het voorwoord van Martin Ruiter in het digitale magazine Innovatiemonitor Regio Foodvalley. Het is een magazine bomvol innovatieve verhalen!