Erelid Zwier Slik overleden

25 november 2022
Erelid Zwier Slik overleden - ION Vallei

Na een kort ziekbed is afgelopen week ons erelid Zwier Slik op 92-jarige leeftijd overleden. 

Zwier is tientallen jaren verbonden geweest aan de BOV en haar rechtsvoorgangers. Vooral als secretaris heeft hij langdurig en met grote inzet veel gedaan voor de ondernemersvereniging. 

In 1994 ontving hij een Zilveren Haring voor zijn jarenlange, belangeloze inzet voor de toenmalige BKV. Toen hij stopte als bestuurslid werd Zwier benoemd tot erelid, zodat hij toch de rest van zijn leven verbonden kon blijven aan de BOV. Hij maakte daar dankbaar gebruik van en bezocht nog vele bijeenkomsten. De laatste keer mochten wij hem begroeten bij het Business Event Veenendaal, afgelopen september.

Hij droeg met trots zijn Zilveren Haring en we begrijpen van de familie dat deze blijk van erkenning – samen met zijn koninklijke onderscheiding – voor altijd bij hem zal blijven.

We zijn Zwier veel dank verschuldigd. We zullen hem missen en we wensen de familie en vrienden veel sterkte toe. 

U kunt op 28 november afscheid nemen van Zwier van 16 – 18 uur in uitvaarthuis De Kerkewijk. Op donderdag 1 december vindt – aansluitend aan de dankdienst voor zijn leven in de Petrakerk om 12.30 uur – de begrafenis plaats op de Munnikenhof om 14 uur. U vindt de details in de bijgevoegde rouwkaart. 

Bestuur en staf Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal