Voorkom psychisch verzuim!

Voorkom psychisch verzuim! - ION Vallei

Uitnodiging van De Normaalste Zaak

Deze week is de week van de mentale gezondheid. Op de werkvloer staat mentaal welzijn helaas al tijden onder druk. 20% van de Nederlandse medewerkers ervaart mentale klachten. Terwijl het juist gelukkige geesten zijn die zorgen voor goede prestaties. Daar gaan wij in deze bijeenkomst mee aan de slag! Tijdens de bijeenkomst bieden wij kennis, inzicht en vooral praktische handvatten. Drie sprekers lichten mentaal welzijn op de werkvloer vanuit drie verschillende perspectieven toe: beleid, leiderschap en organisatiecultuur.  

Praktische informatie  
Wanneer: woensdag 3 juli van 15:00 tot 16:30 
Voor wie: werkgevers, HR-professionals, P&O-adviseurs en leidinggevenden   
Deelnemen: via dit aanmeldformulier  

Sprekers  
Margriet Formanoij | Trimbos | projectmanager mentale belasting in werk en coach   
Margriet Formanoij spreekt over hoe werkgevers organisatiebreed beleid kunnen creëren om mentaal welzijn te stimuleren. Margriet houdt zich al sinds 2003 bezig met arbeid en gezondheid. 

Willeke Eskes | Robidus | Teamleider preventie-en verzuimspecialisten   
Willeke Eskes spreekt over hoe leidinggevenden tijdig mentale klachten kunnen signaleren en het gesprek aan kunnen gaan om verzuim te voorkomen. Willeke combineert praktische ervaring als casemanager met de strategische blik van adviseur en propositie-ontwikkelaar.  

Nieky Vlerken | Zelfstandig | HR-adviseur en ervaringsdeskundige  
Nieky Vlerken maakt gevoelige en onuitgesproken thema’s bespreekbaar. Daarmee draagt zij bij aan een positieve organisatiecultuur. Nieky spreekt zowel vanuit eigen ervaringsdeskundigheid als de diverse HR-rollen die zij binnen organisaties inneemt.  

Hartelijke groet,  
Wouter Schramel namens De Normaalste Zaak 

Aanmelden