Training Werk Onbeperkt 28 november

Training Werk Onbeperkt 28 november - ION Vallei

Wanneer je als werkgever een medewerker met een arbeidsbeperking in dienst neemt of wilt nemen komen er vragen als: “Ik wil dit wel, maar kan ik het ook en hoe doe ik dit?”. “Wat betekent het voor mijn leidinggevenden en collega’s om samen te werken met een collega die meer ondersteuning nodig heeft?”.

Voor al deze vragen biedt het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley kosteloos de training Werk Onbeperkt aan. De voorloper van deze training was bekend onder de naam Mentorwijs.

Voor wie?

  • Voor werkgevers die graag inclusiever willen gaan werken binnen de organisatie en teams
  • Voor werkgevers die al mensen met een beperking in dienst hebben, maar meer kennis en vaardigheden willen ontwikkelen
  • Voor direct leidinggevenden en/of collega’s die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing en begeleiding op de werkvloer.

Een goede basis voor een duurzame samenwerking met een collega die meer ondersteuning nodig heeft.

Training
In drie bijeenkomsten van 4,5 uur, krijgen de deelnemers praktische handvatten aangereikt. Hierin worden de volgende onderwerpen behandeld.

  • Aandachtspunten bij het inwerken
  • Inzicht in psychische beperkingen
  • In gesprek met een ervaringsdeskundige
  • Welke benaderwijze past bij welke gedragingen?
  • Oefenen in het toepassen van verschillende benaderwijzen

Wanneer?
De training start elk kwartaal met één of twee nieuwe groepen. U kunt zich aanmelden alleen of met samen met collega’s. Ook zijn er mogelijkheden voor incompany trainingen als u met een grote groep bent van dezelfde organisatie.

De trainingstijden zijn van 12.00 uur tot 16.30 uur. De trainingen starten met een gezamenlijke lunch op 28 november, 12 december en 19 december. 

Aanmelden of meer info
Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer info of aanmelden voor deze training? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je gegevens naar info@wsp-rfv.nl. Wij nemen dan contact met u op om trainingsdata met u te overleggen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt telefonisch contact opnemen met het Werkgevers Servicepunt Regio Foodvalley tel.088 660 68 30

Aanmelden