Social return: meten, vastleggen, rapporteren en privacy

Social return: meten, vastleggen, rapporteren en privacy - ION Vallei

Uitnodiging van De Normaalste Zaak

Op 23 november om 15 uur vindt de online uitwisselingssessie voor werkgevers plaats. Hierin bespreken we werkwijzen om te rapporteren op de social return verplichting. Vanuit bijvoorbeeld het AVG-perspectief gaan we, aan de hand van jullie eigen praktijksituaties, in op wat mag, wat niet mag en welke voorwaarden er gelden. Ook gaan we in op verschillende oplossingen die werkgevers ondersteunen in het realiseren van social return.

Programma
Sprekers en deelnemers delen hun expertise en ervaringen over social return. We gaan in op relevante wet- en regelgeving en zoomen in op het AVG-perspectief bij rapportage. Aan de orde komen ook ondersteunende oplossingen voor werkgevers. En het belang van meten, vastleggen en rapporteren in relatie tot het eigen inclusie- en diversiteitsbeleid.

  • AVG: Wat mag wel en wat mag niet? Wat zijn de voorwaarden?
  • Ondersteunende oplossingen voor werkgevers
  • Brug naar inclusie- en diversiteitsbeleid.

De implementatie en rapportage van social return vereisen een zorgvuldige balans tussen het bereiken van sociale doelen en het waarborgen van de privacy van individuen. Door de juiste werkwijzen te hanteren, kunnen organisaties hun social return-verplichtingen naleven en tegelijkertijd een inclusievere en diverse werkomgeving bevorderen.

Praktische informatie 
Datum: Donderdag 23 november, 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Online  

Voor wie: Social return specialisten, mensen die zich via social return inzetten voor meer inclusie en diversiteit in de eigen of andere organisaties.

Deelnemen: Aanmelden via deze link

Vriendelijke groet en graag tot 23 november! 

Steven Hubeek, namens De Normaalste Zaak

Aanmelden