Inclusieve technologie op de werkvloer

Inclusieve technologie op de werkvloer - ION Vallei

Uitnodiging van De Normaalste Zaak

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Wist je dat AI gebarentaal kan herkennen? Dat VR-technologie ingezet wordt als effectief pijnbestrijdingsmiddel? Of heb je gehoord van brain-computer interface technologie, die mensen in staat stelt met hun gedachten een rolstoel te besturen? 

Ook op de werkvloer zijn er tal van innovaties die de arbeidsmarkt inclusiever maken en ook hier gaan de ontwikkelingen in rap tempo. Daarom laten we tijdens TINK Open Café werkgevers aan het woord die al gebruik maken van inclusieve technologie. Op dinsdag 9 april delen Itho Daalderop en leerwerkbedrijf Werkzaak Rivierenland hun ervaringen met digitale werkinstructies. Zij laten zien dat mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt volwaardig mee kunnen doen als assemblage- of productiemedewerker. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het selectieproces voor de juiste technologische tools
  • De samenwerking tussen Itho Daalderop en Werkzaak Rivierenland.
  • De integratie van innovatieve technologieën op de werkvloer en de impact daarvan.
  • De voordelen van inclusieve technologie, niet alleen voor Itho Daalderop maar voor elke betrokken partij.
  • Concrete tips voor het succesvol toepassen van inclusieve technologie binnen jouw eigen organisatie.

Dit webinar is een uitgelezen kans om te ontdekken hoe technologie de deur kan openen voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, hen in staat stellend 

om waardevolle bijdragen te leveren binnen teams. Dit initiatief draagt bij aan een verhoogde productiviteit en kwaliteit, terwijl het tevens onbenut talent ontsluit.

Praktische informatie
Wanneer? Dinsdag 9 april van 15.00 – 16.30 uur
Waar? Online via Teams
Voor wie? Werkgevers, HR-professionals, unit- of productiemanagers
Deelnemen? Aanmelden via deze link 

De inzet van inclusieve technologie versterkt niet alleen de innovatiekracht en het concurrentievermogen van je organisatie, maar draagt ook bij aan een positieve organisatiecultuur 

en een inclusieve samenleving. We nodigen je van harte uit om samen met ons de mogelijkheden te verkennen en samen te werken aan een arbeidsmarkt die iedereen kansen biedt.

Het belooft een inspirerende sessie te worden met voldoende tijd voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. 

Hartelijke groeten en graag tot 9 april!

Leendert Bos, namens KIT
Steven Hubeek, namens De Normaalste Zaak 

Aanmelden