Inclusief leiderschap

Inclusief leiderschap - ION Vallei

Webinar van De Normaalste Zaak
Inclusieve leiders creëren een werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om te excelleren. Dit leiderschapstype speelt een essentiële rol in het vormgeven van de sociale normen binnen een organisatie en is onmisbaar voor een effectief diversiteits- en inclusiebeleid (D&I). Het bevordert een cultuur waarin diversiteit wordt gezien als een kracht en waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te benutten.

Maar hoe word je zelf een inclusief leider of transformeer je leidinggevenden tot inclusieve leiders?

Programma
Twee sprekers delen de visie en werkwijze van hun organisatie ten aanzien van inclusief werkgeverschap. Na dit plenaire gedeelte gaan we uiteen in break-outs voor verdieping en het gezamenlijk formuleren van next steps.

  • Amar Bissumbhar, HR Manager EDI and wellbeing Randstad Groep Nederland

Vertelt over hun programma ‘inclusief leiderschap’ voor managementteams en directieteams en hoe dit programma duurzaam is geïntegreerd in de gehele organisatie.

  • Babet Agten, Diversity, Equity & Inclusion Manager VodafoneZiggo

Vertelt over hoe ze in tijden van tegengestelde meningen over maatschappelijke vraagstukken medewerkers aanmoedigen om elkaar te respecteren, trouw te blijven aan wie ze zijn en open te staan voor andere standpunten.

Praktische informatie
Wanneer
: Maandag 18 december van 15.00 – 16.30 uur
Waar: Online
Deelnemers: Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben
Deelnemen: Aanmelden via deze link

Graag tot 18 december!

Groet,
Wouter Schramel, namens De Normaalste Zaak

Aanmelden