Inclusie op de Werkplek: Inclusieve regelingen en voorzieningen voor werkgevers

Inclusie op de Werkplek: Inclusieve regelingen en voorzieningen voor werkgevers - ION Vallei

Uitnodiging van De Normaalste Zaak

Voor werkgevers die mensen met een ondersteuningsbehoefte in dienst nemen, zijn er diverse voorzieningen, regelingen en dienstenverlening beschikbaar vanuit UWV en gemeenten. Uit onderzoek blijkt dat werkgevers lang niet al deze mogelijkheden optimaal benutten. Daar kom je hier in deze bijeenkomst meer over te weten.

Programma
Tijdens deze bijeenkomst wordt toelichting gegeven over de beschikbare werkgeversdienstverlening, regelingen zoals financiële compensatie en ondersteunende voorzieningen zoals jobcoaching:

  • Welke werkgeversdienstverleningen, voorzieningen en regelingen zijn er?
  • Wanneer kan je daar gebruik van maken?
  • Waar kan je als werkgever hiervoor terecht?
  • Hoe kan je ze succesvol toepassen?

Sprekers:

  • Betsie Gerrits, Hoofd Werkgeversdienstverlening, UWV, vertelt welke dienstverlening en advisering er vanuit werkgeverservicepunten beschikbaar is voor werkgevers.
  • Jaap Meijer, manager voorzieningen en re-integratiemiddelen, UWV, spreekt over de verschillende regelingen en voorzieningen voor werkgevers.

Natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst tijd en ruimte voor het stellen van vragen. Ons doel is je te voorzien van waardevolle informatie, zodat je met kennis van zaken en vertrouwen (meer) mensen met een ondersteuningsbehoefte kunt aannemen.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 7 november, 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Online
Voor wie: Werkgevers, HR-professionals, P&O-adviseurs, kwartiermakers en organisatieadviseurs die zich bezighouden met inclusie

Deelnemen: Aanmelden via deze link

Aanmelden