Inclusieve arbeidsvoorwaarden en inclusief belonen

Netwerk Gelijke Kansen - ION Vallei

Op dinsdag 15 november komt het netwerk Gelijke Kansen weer virtueel bijeen. Naast (on)geschreven regels en omgangsvormen zijn er nog meer manieren waarop je gelijke kansen binnen je organisatie kunt stimuleren. Deze keer gaan we het daarom hebben over: inclusieve arbeidsvoorwaarden en inclusief belonen. 

Programma 15 november

Volgt.

Praktische informatie

Wanneer? 15 november 2022 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar? Online
Voor wie? Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben

Over het netwerk gelijke kansen

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling. Al die unieke talenten en verschillende zienswijzen en denkbeelden kunnen we met z’n allen nog veel beter tot hun recht laten komen. Binnen dit nieuwe netwerk gaan we elkaar helpen om die kansen te ontdekken en te benutten. Divers en inclusief werkgeven gaat over aantrekkelijk zijn voor de volledige beroepsbevolking en dat alle medewerkers zich welkom voelen en gelijke kansen krijgen. En dat is dus ook precies waar we in het netwerk gelijke kansen op gaan inzetten.

Hier vindt u het aanmeldformulier voor de sessie van 15 november. Benieuwd daar de thema’s van de sessies die hierna komen? Hier vindt u een overzicht en kunt u zich gelijk aanmelden voor de gehele reeks.