Elkaar ontmoeten, een actueel thema en een rondleiding

Ledenbijeenkomst ION Vallei - ION Vallei

Exclusief voor leden ION Vallei

We zijn blij te kunnen melden dat het aantal leden gestaag groeit. Alle reden om elkaar (al dan niet  voor het eerst) te ontmoeten! Naast ruimte om elkaar te leren kennen, hebben we een unieke ervaringsdeskundige bereid gevonden ons meer te vertellen over een actueel onderwerp: het duurzaam plaatsen van een statushouder.

Er zijn veel statushouders (asielzoekers met een verblijfsvergunning) die graag aan de slag willen. Hoe zorg je dat plaatsing een succes wordt, gezien de vaak grote taal- en cultuurverschillen? En hoe bereid je de werkvloer voor op de nieuwe collega? Statushouder Faris Alqubati is zelf afkomstig uit Jemen en is inmiddels Re-integratieconsulent bij HetWerktNu. Hij deelt zijn ervaringen en geeft praktische tips, waarmee u de kans op duurzame plaatsing aanzienlijk kunt vergroten.

We zijn te gast bij Toyota Material Handling, Stevinlaan 4 in Ede, waar we ook een rondleiding krijgen.

Programma
15.45 uur            Inloop

16.00 uur            Doorontwikkeling ION Vallei – Nancy van der Vin

16.05 uur            Faris Alqubati over het thema: Statushouders plaatsen met draagvlak

16.20 uur            Vragen stellen

16.25 uur            Rondleiding Toyota Material Handling

16.45 uur            Elkaar ontmoeten met een hapje/drankje

17.45 uur            Einde bijeenkomst

We hopen dat u allemaal aanwezig kunt zijn, zodat we elkaar persoonlijk leren kennen. Wilt u zich aub tijdig aanmelden door te mailen naar Nel van Vessem via info@ionvallei.nl en aangeven of u met 1 of 2 personen komt.

Graag tot ziens op 17 november!