Inspiratiesessie

Baankansen voor mensen met psychische kwetsbaarheden - ION Vallei

Op 28 november organiseren wij samen met AWVN de online inspiratiesessie ‘Baankansen voor mensen met psychische kwetsbaarheden’

43% van de Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met psychische klachten. Helaas komen mensen die psychisch kwetsbaar zijn moeilijker aan een baan. Dat gegeven zorgt er weer voor dat mensen minder snel openhartig over hun klachten en behoeften willen vertellen. Het gevolg: de drempel naar de arbeidsmarkt is te hoog en organisaties lopen veel potentiële medewerkers mis.

Praktische informatie

Wanneer? Maandag 28 november 2022
Hoe laat? 15.00 – 16.15 uur
Waar? Online
Deelnemen? Aanmelden via deze link

Programma

Op dit moment staan nog ruim 75.000 mensen met een psychische kwetsbaarheid langs de zijlijn die willen én kunnen werken. Tijdens de online inspiratiesessie op 28 november belichten we het thema ‘werken met een psychische kwetsbaarheid’ vanuit de praktijk: een ervaringsdeskundige, een werkgever en een jobcoach vertellen over hun ervaringen. Zo kun jij als HR-professional, leidinggevende of D&I-adviseur verkennen hoe jouw organisatie ook voor deze groep werkzoekenden baankansen kan creëren.