Focus op gelijke kansen

AWVN-jaarcongres op maandag 19 juni - ION Vallei

Uitnodiging voor leden van het AWVN
Het thema van dit jaar is: Gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Met deelname van Aldith Hunkar als dagvoorzitter is de line-up nu compleet!  Wij nodigen u van harte uit voor ons jaarcongres. Schrijf u nu in! Want we zien u graag op maandagmiddag 19 juni in Amare, het theater aan het Spuiplein in Den Haag. De ontvangst is vanaf 14.00 uur, het programma begint om 15.00 uur. De netwerkborrel begint om 16.30 uur, duurt tot half zeven en u kunt onder andere genieten van de volgende sprekers.

Karien van Gennip, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Mevrouw Van Gennip geeft haar visie op gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Welke rol ziet zij voor de overheid en welke voor werkgevers? Wat zouden werkgevers moeten doen op het gebied van diversiteit en inclusie?

Esther Vergeer, Chef de Mission voor TeamNL, directeur ABN AMRO Rolstoeltennistoernooi en Oprichter Esther Vergeer Foundation
Esther Vergeer zal vertellen hoe zij zich inzet voor gelijke kansen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zij neemt ons mee in haar persoonlijke ervaringen met bedrijven en het omgaan met tegenslagen tijdens haar topsportcarrière.

Zoë Papaikonomou, schrijfster, onderzoeksjournaliste en docente
De bijdrage van Zoë is een praktische, ongemakkelijke sprint door de wereld van diversiteit en inclusie. Tijdens het jaarcongres zal zij ons een spiegel voorhouden en inzoomen op macht en gelijkwaardigheid.

Raymond Puts, algemeen directeur AWVN
AWVN vindt dat iedereen een gelijke kans moet krijgen op de arbeidsmarkt. Werkgevers hebben daarin een sleutelpositie. Raymond Puts vertelt wat de visie van AWVN is op inclusief werkgeven. En hoe werkgevers hiervoor kunnen zorgen.

Aldith Hunkar, studeerde economie, is journalist en radio- en televisiepresentator van onder andere het NOS Journaal en Firma Erfgoed.
Zij leidt het congres als dagvoorzitter in goede banen en stelt kritische vragen.

Neem je collega mee!
De thema’s die we op onze jaarcongressen bespreken, gaan over de nabije toekomst van de arbeidsmarkt en het HR-vak. AWVN nodigt haar leden en relaties daarom nadrukkelijk uit ook uw jong(st)e collega (‘s) mee te nemen! En natuurlijk ook alle collega’s die die zich met het thema gelijke kansen, diversiteit of inclusie bezighouden. We maken een programma boordevol inspiratie en mooie voorbeelden! Stuur deze mail daarom door aan iedereen die deze middag niet mag ontbreken.

Aanmelden