WerkTalent

WerkTalent - ION Vallei

Bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent geloven we dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt. Daarom worden onze vestigingen gerund door ondernemers uit jouw buurt. We spreken jouw taal en de vaktaal van de werkvloer. Zo drinken we makkelijk samen een kop koffie, om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen groeien. Op die manier kunnen we jou ook helpen aan medewerkers voor je bedrijf. Wij zijn jouw partner in werk!

Onze wereld is continu in verandering en dat brengt uitdagingen met zich mee wanneer iemand op zoek is naar werk. Kandidaten zoeken een baan die bij hen past, voor nu en voor later. Een baan waar zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Zij weten niet of ze voldoen aan alle eisen in een wereld die steeds veranderd. Ze willen het anders doen, maar soms weten zij niet hoe ze dit het beste aan kunnen pakken.

De zoektocht naar een baan betekent dat kandidaten op zoek zijn naar zekerheid. Zij willen bouwen aan iets dat bestendig is voor morgen. En de dagen daarna. Zodat ze trots zijn op zichzelf in wat en hoe ze dat doen. De wereld veranderd niet, maar groeit mee met de uitdagingen van vandaag en morgen. Net zoals zij! Bij WerkTalent zien we het anders. Wij kijken naar iemand als persoon en bemiddelen geen nummers of kijken alleen naar het cv. Persoonlijkheid staat bij ons centraal en we laten zien wat iemand kan!

WerkTalent
Groei in wie je bent.