LooHorst Landscaping

LooHorst Landscaping - ION Vallei

Elke dag werken we vanuit onze vestigingen in Ermelo en Ede voor uiteenlopende opdrachtgevers aan oplossingen voor vragen over groen, (dak-)tuinen en terreinen. Dat doen we met ruim 60 LooHorst-medewerkers, goed voor uiteenlopende kwaliteiten en specialismen. Een gestaag groeiend team dat even gemotiveerd één boom komt snoeien als een compleet terrein realiseert.

Het verhaal van LooHorst is vooral ook een verhaal van betrokken vakmensen. We bestaan sinds 2004 en wat typerend is: sinds die tijd zijn we flink gegroeid met zowel ervaren vakmensen als leerlingen en een substantieel deel mensen uit zogenaamde doelgroepen. En allemaal werken ze bij ons met een glimlach, omdat ieders talent bij ons wordt gewaardeerd. Onze mensen houden van projecten met een uitdaging, waarin we soms hard moeten rennen of creatieve oplossingen moeten bedenken om onze opdrachtgever te helpen. Dat levert gezonde spanning op en vooral veel plezier in het team. De resultaten die we boeken, de glimlach bij onze opdrachtgever, de gezamenlijke leerervaring: ze zijn van ons samen. Iets van ons allemaal. En dat vinden we belangrijk. Want waar mensen aan een project werken, moeten ze dat vooral met plezier doen.

Als u kennismaakt met LooHorst, maakt u kennis met mensen. Verbinders, bedenkers en makers die graag samenwerken. Specialisten. Harde werkers die u graag een glimlach bezorgen. En die daar steeds weer in slagen door met aandacht te luisteren en rake oplossingen te bedenken. Want als planning, budget, technische voorwaarden of locatie een uitdaging worden, komt het aan op de relatie. Niet op wat wij kunnen alleen, maar wat wij samen willen. En dan staat verbinding voor ons voorop. Verbinding tussen u en ons. Tussen uw onmogelijkheden en onze mogelijkheden, uw uitdaging en onze ideeën, uw kaders en onze creativiteit. Als díe verbinding er is, volgen de beste resultaten. Inclusief een glimlach bij u en de betrokken partners, medewerkers én gebruikers van de buitenruimte. 

LooHorst, Wij Luisteren

Kijk ook op www. werkenbijloohorst.nl , Met alle plezier!