Claass.it

Claass.it - ION Vallei

Er zijn ICT-professionals die een  poosje zijn afgehaakt. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Wij helpen deze kandidaten en leiden ze op voor nieuwe Cloud functies, waarna zij hun vleugels weer kunnen uitslaan.

“Er zijn geen (aspirant) IT Cloud Engineers meer die moeilijk werk vinden of behouden door bijvoorbeeld een ziekte of handicap”.

“Schaarste op de arbeidsmarkt binnen IT Cloud Computing vermindert door mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap ‘kras en krachtig’ in te zetten”.  

“Het aanbieden van trajecten ‘van kansarm naar kansrijk’, waarbij (zelf)vertrouwen, het motiveren van talent en het bijbrengen bij tech- en Softskills op het gebied van IT Cloud Computing centraal staat”. En waarmee excellente IT dienstverlening wordt bereikt.

“In 2026 is onze focus volledig verschoven van IT naar het leveren van een servicegerichte Cloud dienstverlening (as a Service).  En dat de servicegerichte excellente dienstverlening 100% wordt uitgevoerd door beperkte maar kansrijke Cloud Professionals” 

“Wij denken sterk dat servicegerichte excellente dienstverlening bijdraagt aan een succesvolle arbeidsparticipatie omdat er gelijkheid bestaat tussen onze ‘beperkte’ maar kansrijke Cloud Professionals en de gebruikers van Cloud diensten”